Tillbacka. Blev ett köp från Gina.

Tja, tillbacka från Solna C. Det var konstigt att gå ensam.. haha.. Men iaf jag köpt en jätte fin kläning på Gina och hitta 2 grymt fina skola-avslutnings kläningar på MQ :p En kosta 699 kr och andra 599 kr. Hitta ingen bild på dom.. :(
Men iaf såhär ser min kläning ut;

nytt inköp :D jätte stolt :D

Jag ska ut och upptäcka världen!


Hejhej, blir ett snabbt inlägg drar till Solna C och kollar lite hitta något kanske köper min vår jacka '
aja, tja då :)
/ella

Godmorgon! - 090426

Godmorgon! Jag vet att jag vaknar tidigt men idag blev jag väkt av min jäkla mobil som ramla i golvet :@ åå, blir så sur på! Men iaf vad ska man hitta på idag då? ..Hmm vet inte :p får se vad som händer.. Inga planer iaf kanske ringer Bamse.. ää jag vet inte.

NU blev jag lite hungrig ska gå och äta något gått ;)

ses senare/ ella

bilden är konstig jag vet.. men jag gillade den :)

Totoro.

Som jag sa förut är Min granne Totoro den mest gulligaste filmen i världen! Om ni inte sett den än så måste ni göra det!, den är så gullig och den vill verkligen inget ont. Specielt May (?) hon är jätte söt som ni vet baby kinder lite runda så där. Och en rosa lite klänning med blöja under. Å en jätte söt liten hatt med två ur gulliga tofsar under. Alltså jag gillar den här filmen så grymt mkt.
Den hamnar på topp 10. Ni ser Totoro på bilden (den stora feta saken i mitten haha..) han är så gullig. Ser så mysig ut lite kram go så där ;) Hahaha. Men lova mig att ni ser den :) Ska kolla klart nu.
Puss puss ella

Nya örhängen & MC flurry.

Hejhej, tillbacka från RWS nu. Mammas kille körde mig dit och på vägen såg jag Jossa och Micho. Så vi stanna och han åkte vidare till LIdingö. Vi gick till skolan och samlades i deras matsal och blev in delade i grupper. Jag hamna med Jossa, Oskar, Fällé och Micho :) och några till som jag inte kände. Vi fick en lärare som hette Peter och han visade oss till klass rummet. Vi hade som en ''lektion'' typ där han gav oss ett papper där det stog en text som man skulle läsa och till det svara på frågor en läsförståelse alltså. För mig gick det väl sådär det var ganska lätte, men efter som jag inte är MVG barn i engelska så jaa..

Men iaf andra ''lektionen'' hade vi svenska och ännu ett till prov, och på det matte ''prov'' vi gick och åt lunch och sedan tog vår lärare oss till en gräs plätt och körde något jag inte kommer ihåg namnet på.

Jag och Micho gick hem :( vi hade inget busskort eller något sånt viktigt.. haha.. Så vi gick hem tog runt 60 min att gå. Men problemet var att det var så varmt! visst det är härligt med sol men jag blev så svettig!
Efter jag hade kommit hem tog jag 113 till sundbyberg och gick in på Åhlens (?) och köpte mig ett par söta örhängen för 40 :- Inte specielt dyrt eller hur? ;)


RWS.

Godmorgon.. Idag ska jag till RWS och göra något sorts prov. För dom ska kolla hur duktig jag är på Matte, Engelska, Svenska och alla dom ämmnena. Hoppas det går bra. Dom gör det för och kolla hur mkt hjälp man behöver till 7:an och allt sånt där.. haha.. Men men nu ska ´jag hjälpa en kompis att göra hennes designe.. Kom ihåg sicka om ni behöver hjälp :D

Kram kram ella

Broder Daniel är bäst :D

Vår jacka.. Vilken?

God kväll... Hur har eran kväll sett ut tills nu? Min har varit bra lite trött men annars helt okkej. Kollade lite överallt efter en bra/fin vår jacka. Hittade en såklart på H&M men vet inte vilken färg, eller ge mig ett tips på en sida där dom har fina jackor :)
här är den HJÄLP MIG!:

Header:

Asså jag kan göra en header åt dig om du vill. Den är gratis men jag gör inte en hel designe..
Kontakt:
[email protected]
och sicka bilder på dig/din kompisar, eller sicka dom bilderna du vill ha och skriv hur du vill ha dom.
Jag gör dom inte i Photoshop jag gör dom i Picasa 3 och det är jätte lätt att hantera och gansk bra ;)
Jag gjorde min header på Picasa 3 och det kan bli ett bätte jobben en så.
Regler:
Du måste ha tillåtelse av den du har foto på.
Du måste beskriva hur du vill ha den. Vilken färg vad det ska stå på den m.m.
Mer ''krav'' har jag inte faktiskt ;)

Så lycka till.. Om ni inte får kontakt via mail/msn så är det bara att höra av sig via komentarer..
Här är några jag redan hjälpt;
    
kilcka på bildern för dom ska bli större.

Fredag.

Godeftermiddag :p kära bloggen, har dan varit bra för er?, som ni kanske vet så har jag varit hemma hela dagen. Det börjar verkligen bli ut tråkande att vara hemma.. blää.. men iaf tror jag kommer till skolan på måndag. Asså shiit vad jag kommer få plugga hela nesta vecka. Usch, asså bli inte sjuk. Det är bara onödigt, du missar massa i skolan och nä du kommer till backa från ditt sjukande så kommer det vara grymt jobbigt att jobba i kapp.. Jag brukar inte vara sjuk så här länge.. Det längsta jag ahr varit sjuk är typ 3 dagar :s och nu har jag varit det i en vecka imorgon, shiit alltså.. ÅÅ, jag bara hosta hela tiden, noot good.. :( Ni kanske har mer kanaler en vad jag har så det blir sekert rolkigar dock men tänk att sitta och kolla på Barnkanalen hela dagarna där alt går i repris.. är det inte specielt kul. Har frågat mamma flera gånger om vi kan skaffa mer kanaler men svaret är alltid;
- Nej, det är onödigt för er ungdommar .. blablabla....
orkar knapt lyssna klart.. skulle inte heller du gör om du hört det 100000 gånger. 

Fick två nya CD-skivor i går eller jaa, en :p glömmde ta kort på dom men det är Britney Spears & Beyonce

Men men.. hoppas att ni har njutit a solen idag :D det ser jätte skönt ut ute idag. Varm och mysigt.. Juste det är Talang idag haha, brukar kolla på det ibland.. om jag har tid eller pallar.. i fredags kunde jag inte för då var jag i FALKÖPING!! AAAA, det var verkligen den bästa helgen på länge tack tjejer :) <3 tusen pussar på er..

Nu ska jag lyssna på NRJ och kolla massa skit..
Hörs i kväll? 
*puss puss* ella 

Om ni inte sett nån av dom så har ni missat något ;).. Dom är så mysiga, så gulliga :p
Min granne Totoro är den bästa..

Wannabe Björn Gustavsson.

Fett roliga klipp alltså du kommer gilla detta ;)
+ att han är rätt söt :D
 



 

 



 

 


NOOO sista klippet :'(

men alla ska veta att dom här videosarn är no det roligaste jag hittat på YOUTUBE förutom Björn då men asså.. Jaa ni fattar..

Gooodmooorgon!

Godmorgon, kära småsaker ;) Vad ska ni göra idag då? Jag ska vara hemma och kolla på Bert :D Ska hem till pappa senare idag så får se vad som händer då. Hahaha, jaja här blev ett kort inlägg med det får det bli för jag är så himmla trött :D

Kram kram ella

så här såg min mobil ut förut :p

Blue Water High.

Godefter midda, hur har eran dag sett ut? Min har varit ganska tråkig har kolla på 50 first date den är faktiskt bra det är ett till film tips ;) Det handlar om en tjej som tappar minnet på en natt. Och så är det en kille som blir kär i henne och massa sånt, se den jag lovar att ni kommer gilla den.

Nu sitter jag och har på Barn-kanalen och bloggar samtidigt det är ett pogram som heter blue water high det är faktiskt helt OK :D Mamma kommer hem snart med min Bert Ljung film, som hon har hyrt. Som jag sa tidigare så är jag ett jätte stort fan till Bert ;) Han äger om ni inte visste det!!
jaja, nu ska jag kolla klart på pogramet

ses ella

Bilden är tagen av mig så ta den inte! Tog den när vi var i Tahiland (?)

Bert Ljung <3

 Är det bara jag som typ älkar Bert? asså han är ju fan bäst älskar honom. Tycker verkligen att han är grymt rolig ;)...

Så var hos tandläkaren alltså :p Det gjorde inte så ont. Trode det skulle kännas mer men nopp, visst jag fick en nål och bedövnings salva men det var typ inget.. Det lät så kul när dom borra.. Nu iaf börjar bedövningen gå bort så det kommer väl börja göra ont snart ;)

Kram kram ella
btw hemma i dag oxå ;/

God natt sötisar..

.. och sov gott.. Imorgon ska jag till tandläkaren ochb laga hål som jag sa tidigare idag :p men iaf ska gå och lägga mig nu så vi ses väl förmodligen i morgon :p
Men det här får bli dagens låt;


btw det är dom som har gjort Våldtäcksman eller vad den heter :P

/ella

Jag har jätte ont i halsen!

Hej, jag har verkligen grymt ont i min hals. Det verkligen bränner! ajaj!! Mamma kommer hem snart iaf och då får jag min glass :D Jag har nämligen legat hemma hela dagen. Jag inte gjort mkt kolla på Jamp In och Min granne Tottoro. Jump in är jätt bra men det är bara för corvin bleu är med :D Sen min Granne Tottoro är också jätte bra :D Hela filmen är så gullig i sig :D Jag blev jätte glad av den :D men men.. Vi får se om jag skriver senare puss puss!
btw imorgon ska jag till tandläkaren och laga mitt hål! :'(

Kolla hur grymt söt Taylor Lautner är på bilden :D

Det är verkligen..

.. skönt att vara hemma igen!.. Men det har vrit jätte kul at varit borta hela helgen. Jag kommer berätta på ett ungifär hur det såg ut/vad som hände:
Vi åkte med tåget till Falköping. Det tog ungifär 2 timmar. När vi hade kommit fram var det en bild som hämta våra saker och åkte med dom till skolan där vi skulle bo :D Så vi gick till skolan. Vi fick sova i ett klassrum! Fatta vad obekvämt! Det var verkligen obekvämt. Men iaf efter vi hade packatupp våra saker så skulle vi gå till en gymmpa sal. Där vi skulle se några killar spela match. Det var väl så där ;O Efter det gick vi typ och la oss, för vi skulle upp kl: 7 och möta massa lag.

Sen när vi väl kom dit så mötte vi ett lag som hette Ymer. Antingen var det vi som spela dåligt eller så vart det dom som var bra. Men iaf vi fölora båda setten mot dom. Efter dem matchen mötte vi ett lag som hette Majorna VBK dom var jätte bra men vi vann ett sett mot dom och fölora 2 sett. Och den sista matchen mötte vi ett lag som jag inte kommer ihåg vad dom heter ;$, men vi vann ett sett förlora 2.

Men idag mötte vi ett lag som jag tror hette Ljungby :P..och vi vann över dom. Efter det så mötte vi Ymer igen fast det var deras sämre lag vi mötte. Och så vann vi mot dom oxå :D sen mötte vi dom där som jag inte kommer ihåg vad dom heter :p och vann ett sett förlora 2 :(.. Och sen åkte vi hem på kvällen. Förlåt om jag inte berätta allt för er om Falköping men det var typ det viktigaste.. :P

Kram kram ella


Medium | Godnatt

God kväll alla bloggisar, det här blir sista inlägget för idag. Som sagt jag kanske kommer skriva en snabbis imorgon. Men iaf det får vi se då om jag har tid över ;) Men nu är det medium på 4:an så det ska jag kolla på det verkar ganska bra :P har aldrig sett det för men iaf Godnatt på er.. Puss puss ella
inget så starkt kan såra någon så hårt! </3

Full väska.coom!

Hej igen :D, nu har jag både ätit och packatt en jätte väska! Jag fattar inte att vi ska åka imorgon! 
Jag är verkligen jätte glad att vi ska åka dit (till falköping alltså), och jaaa, jag har aldrig varit på en sån här sak förut så jag är nervööös!, hahaa.. så här ser min STORA väska ut, det som är i den är typ;
T-tröja
Mysis byxer :P
Underkläder
En boll
Sovsäck
Underlag
Vatten flaska
Kudde m.m. Det är typ inget men jag packar förmodligen sämst i hela världen! HAHA men iaf så här ser den ut;


Jag vet att jag är dålig på att uppdatera..

.. eller vad det heter <: Jag har massa anledningar till att jag suger på det men asså jag orkar inte (aa)
Men iaf ska berätta lite mer om dagen istället. Jag åkte till skolan hade ..hm.. juste vi har haft Anti Drog dag i skolan för inte så länge sedan och då var det en tjej som heter Ine som var hos oss och berätta om rökning m.m. Typ tobak och sånt skiit. Men iaf hon kom till backa till oss idag, ganske bra faktiskt då slipper vi matten ^.^
Efter det så hade vi svenska sen sy-slöjd. Lunch efter lunchen så hade vi mentor-timme efter det engelska. Och sist men inte minst NO haha, det är verkligen inte kul! Specielt inte nu för vi ska göra någon sak med Blötdjur. Vi ska forska (?) om det jag ba: BLÄÄ!, först fick jag och Vilma maskar. Men efter jag har fobi mot maskar (mobba inte mig!) så fick vi byta mot blötdjur :D Lite bättre kanske. hihi. Och nu när jag kom hem så hitta jag ett par ill-rosa Convers, och en rosa I <3 NY tröja som mamma köpte när hon var i NY. Jag vet inte om jag ska behålla dom eller inte. Lägger ut bilder lite senare på inlägget och så får ni komentera vad ni tycker ;)

Vet ni jag är jätte glad just nu :D Men lite rese feber baara, jag är emot tåg-resor ;), tycker tåg är läskiga, haha.
Men jag och mina älsklingar ska åka till Falköping med laget snacka om att det ska bli kul!!! Vi kommer vara borta hela helgen och kommer hem 21.00 ungifär på söndagen. Hinner med ett snabbt inlägg i morgon och ett snabbt på söndag när jag kommer hem. Jag mår illa redan nu!, jag mår illa av tåg! Finns inget posetift med det ;) bara att det är sköna stolar. Tror vi ska åka X2 1000, tror dom heter så iaf :s..

NI vet att jag vill ha ånna där snygga sol-brillor som Kenza har? aa, men iaf jag har inte köpt Ray Ban jag har köpt ett par andra som är gansk lika ;) dom är jätte fina och jag är så nöjd med dom! Man blir alltid glad med bra köp. Köpte dom på Mango i VB's K:fem. Kostade 239:- det var faktiskt inte så himla dyrt.

Men nu måste jag dra, måste packa till imorgon för vårat tåg går 16.55 och jag hinner inte packa imorgon ;) Eller jo lite kanske :P Men måste börja idag iaf..
Aja, pussar och en massa kramar ella

här är dom fina rosa sakernaxD Ska jag ha kvar skorna? :/

RSS 2.0